Lista care-ţi aduce bani uşor şi garantat

funny-simple-wallpaper-16-2

Charles M. Schwab a fost unul dintre cei mai bogaţi oameni de la sfârşitul Primului Război Mondial. Acesta îşi dorea ca afacerile lui să funcţioneze mai bine, să fie şi mai productive decât erau deja, aşa că acesta l-a chemat pe Ivy Lee, un om de afaceri şi un expert în PR, şi l-a rugat să-l ajute în această privinţă.

Lee a întocmit o listă cu 5 puncte, pe care a prezentat-o angajaţilor lui Schwab. Această listă are aproape 100 de ani, dar încă este folosită de foarte mulţi antreprenori. Punctele sunt simple, dar perfecte pentru a avea randament maxim la munca sau pentru a-ţi învăţa angajaţii cum să lucreze simplu şi eficient. Încearc-o şi tu în următoarele săptămâni şi lasă-mi un feedback aici, dacă nu cer prea mult.

  1. La sfârşitul fiecarei zi de muncă, scrie-ţi 6 dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faci a doua zi. Nu scrie mai mult de 6!
  2. După ce le-ai scris, aşează-le în ordinea importanţei lor.
  3. Când ajungi a doua zi la muncă, încearcă să te concentrezi numai pe primul task. Nu trece la următorul până nu-l termini pe primul!
  4. Fă acelaşi lucru cu fiecare punct. La sfârşitul zilei trece task-urile rămase neterminate pe altă listă de 6 lucruri importante pe care să le faci a doua zi!
  5. Repetă acest proces zilnic!

Pune în aplicare această listă în prima ta zi de muncă sau atunci când faci un internship şi-ţi garantez că vei promova foarte repede!

Comments

comments

You may also like