Bărbate, ai uitat să fii romantic.

itm_heart-broken-couple-cover-photos-facebook-timeline2014-02-05_08-36-12_1

Noi, bărbaţii, am uitat să fim romantici şi să răspundem la romantism. Dragostea a devenit mai mult o nevoie de atenţie, o rutină. Te „îndrăgosteşti”, o săruţi, vă certaţi şi brusc iubeşti placi alta. Am început să ne jucăm cu sentimentele şi să uităm să simţim.

Ne place femeia pentru că arată bine, ne place femeia pentru că se îmbracă frumos, ne place femeia pentru că ne excită, dar nu ne mai place pentru că o iubim. De când nu s-a mai trezit cu mic-dejunul la pat? De când nu v-aţi mai uitat la un film de dragoste fără să faceţi sex? De când nu ai mai sărutat-o pe frunte? Te întâlneşti cu ea, o săruţi şi apoi pleci. Ne sărutăm, ne sărutăm şi ne sărutam.. uitând să ne iubim.

Ai uitat să-i spui că e frumoasă tocmai pentru că e singurul lucru care te atrage la ea. Ai uitat să-i spui cât de fericit eşti cu ea pentru că nu mai eşti fericit de mult şi… poate nu ai fost niciodată, poate doar corpul ei te făcea să crezi asta. Te lasă pentru unul care, crezi tu, îţi este mult inferior. Poate chiar este, poate nu arată aşa bine, poate nu are atât de mulţi bani, poate nu are un job wow, dar îi mângâie sufletul, nu trupul.

Preţuieşte-o, învaţ-o, respect-o, iart-o! Aminteşte-ţi de ea şi când eşti la muncă, şi când eşti cu băieţii, şi când în faţa ta este una mai tânără, mai frumoasă. Învaţă să-ţi iubeşti femeia până nu ţi-o iubeşte altul!

Comments

comments

You may also like