Un București și o cupă UEFA

category_1204

Septembrie devine luna cea mai iubită de fotbaliști și de suporteri. Pe 17 și 18 septembrie ajunge la București una dintre cele mai importante trofee din fotbal, un premiu la care visează orice echipă care practică acest sport la nivel profesional. Dincolo de asta, mulți suporteri își doresc să o vadă și să se pozeze cu ea. Despre celebra cupă UEFA Champions League era vorba. Aceasta ajunge, spre bucuria fanilor, și la București, prin intermediul Trophy Tour, o inițiativă UniCredit. Eu nu sunt tocmai pasionat de fotbal, dar abia aștept să o văd.


UniCredit este banca oficială a campionatului, iar 2016 este al treilea an când România găzduiește pentru câteva zile această cupă. Pe lângă București, aceasta a mai ajuns și în Iași, pe 13 septembrie, dar și în Bacău, pe 14 septembrie. Capitala este mai privilegiată și beneficiază de două zile de staționare a cupei.

  • Așadar, prima variantă este data de 17 septembrie, în piața George Enescu, în intervalul 10:00-22:00.
  • A doua și ultima variantă este să vizitați cupa pe 18 septembrie, direct în Băneasa Shopping City(prin zona fântânii interioare), începând cu ora 11:00 și până la 22:00.

Știu că mulți dintre voi poate nu sunteți pasionați de fotbal, poate nu vă interesează cum arată sau din ce este făcută cupa, dar vă sfătuiesc din toată inima să vă duceti și să o vedeti. Eu am văzut doar câteva poze și mi-am zis că trebuie să văd premiul pentru care se luptă atât de multe echipe din toată Europa.

1619961_w2

SURPRIZA din acest an o reprezintă cei doi ambasadori ai turneului. Dacă veniți sâmbătă sau duminică să vedeți cupa, aveți șanse foarte mari să-l vedeți pe Claude Makélélé, fostul mijlocaș vedetă a Chelsea, Real Marid și PSG, retras în 2011 către o carieră de antrenor, dar și pe Miodrag Belodedici, un fotbalist și o legendă pe care o știu toți românii.

Comments

comments

You may also like