Cadou destinat unui viitor blogger

web-background

I’m so happy! Tocmai am făcut 128(UPDATE:1.900) like-uri aici, pe blog, la ultima postare. Vă mulţumesc tuturor pentru aprecieri şi distribuiri.

Pentru că mi-a fost greu să mă decid de unde să iau domeniul (drăghicileo.com), hosting-ul şi pentru că mi-a luat ceva să prind curajul de a începe acest proiect, am decis să ajut viitori bloggeri. Ce vă ofer eu? Începând cu luna aprilie o să ofer hosting/găzduire gratuită celor ce vor să-şi deschidă un blog, în limita locurilor disponibile.

Ştii câţi bani trebuie să bagi într-un blog dacă apelezi la mine? Doar 1 EURO, reprezentând preţul domeniului (www.numeletău.com) în primul an. Eu îţi recomand firma, te ajut cu setările şi chiar îţi optimizez blog-ul. Nu pot să-ţi ofer sfaturi în materie de scris pentru că nu am încă experienţa necesară. Mă găseşti în următoarele locuri:

Leonard Drăghici

Draghicileo.com

[email protected]

Drăghicileo.com rulează în aproximativ 3.30 secunde, mai repede decât 50% dintre site-uri, nu conţine niciun fel de mesaj publicitar şi este protejat de SSL, un certificat internaţional ce vă asigură că nu veţi pierde date confidenţiale accesând blog-ul meu.

BONUS: Cine alege să-şi deschidă blog, primeşte din partea mea, după o lună, un stick de 8 GB rezistent la apă, în limita stocului disponibil.

Ajută un prieten să-şi îndeplinească visul şi distribuie pe pagina ta de facebook această postare!

Comments

comments

You may also like