Comandă un cadou unic tocmai din junglă

girl-with-gift-Wallpaper

Chestia este foarte tare şi am descoperit-o şi eu de curând. Este vorba despre un site în care diferite persoane îşi transformă talentul în business, şi oferă tot felul de chestii, de la serivicii de promovare a unui produs, până la cadouri inedite.

Fiverr.com este o platformă de tip freelancer. Pentru nu mai mult de 5 dolari poţi face, de exemplu, un băştinaş să-şi scrie pe burtă un mesaj ales de tine şi să se filmeze în timp ce dansează. Cel mai simplu mod prin care îţi dai seama dacă serviciile oferite de client sunt de calitate este prin a te uita în josul paginii, la secţiunea Reviews.

Pe lângă textele scrise pe burtă poţi comanda şi bijuterii handmade, şi vederi, şi portrete, şi caricaturi, toate la unicul preţ de 5 dolari. Poţi chiar să comanzi o scrisoare pentru prietenul tău, în care scrie că a fost acceptat la Hogwarts, asta dacă e pasionat de Harry Potter.

De asemenea, poţi să-ţi faci chiar tu o afacere din pasiunea ta. Îţi faci cont şi oferi şi tu ceva în schimbul sumei impuse de administratori. Crede-mă, dacă există un băştinaş care dansează cu un mesaj scris pe burtă, sigur ai şi tu ce face.

Comments

comments

You may also like