Cum să-ţi ceri iubita într-un mod inedit

propose-live-on-tv

blogal-logo

Timpul trece, iar provocările din partea Blogalinitiative continuă să apară. Astăzi vă vorbesc despre cum m-am gândit eu să îmi cer viitoarea iubită, cu ajutorul bijuteriilor personalizate LoveBird.

Am aruncat un ochi-doi-trei pe site-ul lor şi am ajuns la o decizie. Ştim cu toţii că există femei profitoare şi femei care apreciază şi cel mai mic gest. Un lucru este clar: O femeie, oricât de mult ar aprecia cele mai mici gesturi, merită să primească cele mai mari şi cele mai scumpe cadouri. Asta nu dovedeşte că o iubeşti mai mult şi nici nu o va face pe ea să te iubească mai mult, dar ai dovedit că eşti un bărbat care-şi apreciază iubita.

logo_white_plus      

Şi acum să ne legăm de partea cu cerutul. Dacă ar fi să aleg o bijuterie personalizată LoveBird, aş alege Colierul cu mesaj personalizat din aur. Da, e scump. Da, e din aur. Da, dar e pentru femeia cu care îmi voi petrece tot restul vieţii. Acum că am cadoul perfect şi modalitatea inedită de a face marea mişcare, trebuie să trec la fapte. O invit la cină, una tipică, astfel încât să nu îi stârnească interesul mai mult decât îmi doresc, momentan. Colierul nu este unul normal, este unul special, pe lângă faptul că vine de la LoveBird, conţine şi un mesaj pe care îl poţi alege chiar tu. Bem un vin roşu, dar gândul meu este numai la momentul în care voi scoate din buzunar inelul şi îi voi pune cea mai dificilă întrebare din viaţa mea. Ştiu că sunt doar 5 cuvinte, dar este doar rezumatul eternităţii pe care o voi petrece alături de ea. Chelnerul vine cu o cutie de cadou şi îi spune că este de la un admirator anonim. Evident că eu sunt mirat, că doar nu ştiu nimic despre asta. Îl deschide şi vede colierul. Se face linişte şi următorul moment pe care îl face este să citească mesajul scris pe el, „Într-o vineri te-am ales să-mi fii iubită, iar acum te aleg să-mi fii eternitate”. În momentul în care mă priveşte, eu deja sunt în genunchi în faţa femeii pe care o iubesc, în faţa femeii alături de care vreau să trăiesc şi să mor, alegând să-mi trăiesc următorii ani de viaţă alături de ea.

Apasă aici pentru o listă cu brăţări WOW!

 

dbp05_2

Vedeţi cum un simplu cadou de la LoveBird poate transforma o cerere normală într-o poveste ce va fi povestită nepoţilor şi strănepoţilor? Şi dacă tot alegi să o ceri în acest mod, poţi să te foloseşti şi de inelele de logodnă şi de verighetele superbe pe care le găseşti tot pe www.lovebird.ro.

as0.25 vsb05

Tu ce bijuterie personalizată LoveBird preferi şi de ce? Scrie-mi într-un comment

Comments

comments

You may also like