Dan Bilzerian şi-a făcut aplicaţie

NASLOVNA-NOVA-OPT_3

După ce a făcut majoritatea bărbaţilor să îl urască şi invidieze pentru modul lui de a se afişa cu femei „de lux”, jucătorul de poker, actorul, şi afemeiatul Dan Bilzerian şi-a făcut aplicaţie.

Aceasta se numeşte Save Dan, este disponibilă pe Android şi iOS, şi implică salvarea celebrităţii de femeile zombie ce-l vânează prin deşert. Chestia este că tu nu eşti Dan, ci prietenul lui. Dan apare tot timpul pe ecran, încercând să activeze nişte chestii, iar tu trebuie să împuşti femeile, folosing o gamă largă de armament. Există mai multe hărţi, iar producătorii promit că urmează să introducă şi mai multe, pe lângă alte arme mai spectaculoase.

Partea proastă în toată treaba asta este că aplicaţia are extrem de multe probleme. Pe iOS mi-a luat 1 minut să o pornesc, iar pe Android nici până acum nu am reuşit să o instalez, şi încerc de aseară.

Grafica este destul de ok pentru un mobile shooter, îi dau un 9. Cât despre gameplay, este puţin cam banal şi dezamăgitor. Mi-ar fi plăcut să văd mai multă acţiune, nu doar un simplu Dan care fuge de femeile zombie. Dacă nu erau zombie sigur s-ar fi numit „Save the ladies”

Comments

comments

You may also like