Şi-am trecut şi pe la Europa FM Live pe plajă

20160731_200525

Rămăsese să vă povestesc cum o fo’ la festival. N-am avut foarte mult timp să scriu pentru că am tot umblat să mă angajez şi să fac tot felul de acte.

Eu am ajuns joi dimineată pe plaja dintre Venus şi Saturn, iar pregătirile erau în toi. Ce-i drept, în proporţie de 90% totul era gata, mai lipseau câteva retuşuri la scenă şi câteva repeţitii pentru sunet, care s-au întins pe toată perioada festivalului.

#FIRST DAY

Ca şi anul trecut, am fost pregătit să filmez intrarea din prima zi a fanilor înfocaţi, care fugeau, care mai de care, să ajungă aproape de scenă:

Seara s-a desfăşurat foarte fain. Majoritatea veniseră doar pentru Smiley, care s-a lăsat aşteptat până aproape de final. Acesta nu a venit singur, ci ne-a încântat cu prezenţa trupei SHOT. Am auzit pentru prima dată super-piesa băieţilor, „Buza de jos”. Loredana a cântat ultima, dar nu toată lumea a avut răbdarea necesară pentru a o asculta până la final, aşa că a fost nevoită să cânte pentru jumătate din publicul care era iniţial la concert. V-aş spune ce a rămas pe plajă după final, dar cred că vă imaginaţi singuri. Marea greşeală a organizatorilor a fost faptul că au uitat să amplaseze nişte pungi de gunoi. De aici şi priveliştea de după concert.

#SECOND DAY

În dimineaţa celei de-a doua zi de festival l-am surprins pe Carla’s Dreams repetând şi făcând câteva glume cu echipa tehnică. Off the record e mişto moldoveanul, nu figurant, cum am văzut că este caracterizat pe reţelele de socializare. În a doua seară mă aşteptam, sincer să fiu, să fie de două ori mai multă lume. Din păcate pentru mine, dar şi pentru organizatori, nu a fost dublul oamenilor din prima seară. Au fost, într-adevăr, mai mulţi oameni, dar nu îndeajuns de mulţi pe cât mă aşteptam eu. Anul trecut nu aveai loc să arunci o scobitoare.

20160730_233827

#THIRD DAY

Ce-a de-a treia zi a fost exact cum m-am aşteptat, cu extrem de puţini fani şi o atmosferă ca de final de festival. Ce-i drept, nu a mai fost muzica comercială pe care o ascultau oamenii care au venit în primele zile, iar faptul că era duminica şi lumea pleca acasă a agravat şi mai mult situaţia. Dincolo de această mică problemă, am reuşit să fotografiez un apus de soare foarte fain:

20160731_200525

Comments

comments

You may also like