Știi.. mi-e cam frică de dentist

Crazy Dentist with Syringe

De când eram mic am descoperit că am două mici temeri. Una este cea de apă, fiind la un punct a mă inneca la un moment dat, iar cea de a două este cea de dentist. Mă alegeam mereu cu povești înfricoșătoare legate de dentist, iar acest lucru nu mi-a prins bine atunci când chiar am avut nevoie de serviciile unuia.

Au trecut anii și am fost nevoit, nu tocmai cu voia mea, să apelez la un specialist. Chestia e că e imposibil să nu simți un minim de durere, dar intesitatea acesteia depinde numai și numai de doctorul la care apelezi. Am ajuns cu timpul să-mi dau seamă cu îți dai seamă dacă o clinică este ok sau nu fără să întrebi pe nimeni. Este simplu, trebuie doar să le verifici pagină de facebook sau site-ul. O clinică bună, cu doctori profesioniști și grijulii o să aibă întotdeauna un site și o pagină de facebook bine structurate și ușor de înțeles.

Vă prezint o clinică stomatologică la care m-a atras tocmai acest lucru-Dental Praxis. Cum să nu-ți vină să te duci la ei numai pentru un control după ce vezi cât de organizați sunt și cât de bine arată site-ul lor? M-a atras foarte mult faptul că scriu și articole legate de serviciile pe care le oferă ei și de dantură în general. De exemplu, am citit un articol foarte folositor și ușor de înțeles despre implantul dentar. Ce înseamnă acesta, când este cazul să apelezi la acest tratament și cam cât te costă o astfel de procedura destul de complexă.

Chiar mă gândeam să îmi fac un control de rutină după ce mă mut la București și mă întrebăm la cine să apelez ca să nu am parte de dureri mari în cazul în care trebuie să fac vreo mică modificare. Mă bucur că am dat peste această clinică și mă bucur că știu la cine o să apelez atunci când o să am nevoie de un stomatolog bun.

Comments

comments

You may also like