Hai să trăim o viaţă, dar nu ca-n filme!

titanic_love_death_cold_water_frost_bye_farewell_goodbuy_leonardo_dicaprio_kate_winslet_4083_3840x2160

De ce nu ca în filme? Pentru că totul este previzibil acolo, iar noi nu ne dorim ca viaţa noastră să fie astfel. Sună fermecător să te izbeşti de un băiat drăgut pe holul liceului, el să te ajute să îţi ridici cărţile, să faceţi cunoştinţă, a doua zi să iesiţi la cafea, iar seara să faceţi dragoste.

Nu-i păcat că nu se întâmplă în realitate, ar fi prea simplu. Suntem reali şi ne place să trăim o viaţa reală, o poveste al cărei sfârşit nu-l cunoaştem. Iubiţi să vă izbiţi de acel băiat şi să nu se întâmple nimic a doua zi, să vă placeţi reciproc dar să nu ştiţi asta şi să nu vă băgaţi în seamă.

Chiar dacă pare ciudat, e foarte tare să te gândeşti în fiecare seară, când pui capul pe pernă, cum ar fi să fiţi împreună, să locuiţi împreună şi să aveţi o poveste de dragoste ca-n filme. Nu-i aşa că ţi se întâmplă uneori? E uimitor să nu ştii la ce să te aştepti şi să fii în fiecare zi emoţionată şi entuziasmată atunci când ieşi pe hol, aşteptând un semn sau poate chiar un sărut.

Viaţa este prea complexă ca să o simplificăm într-un scenariu de film american cu acelaşi happy story care este happy chiar şi atunci când se termină tragic. Sună funny sau poate chiar prostesc, dar ştii prea bine că-ţi place să trăieşti altfel, sau cel puţin aşa ne-am obişnuit, pentru că, până la urmă, ficţiunea ramâne ficţiune. Aşa că, hai să trăim o viaţă, dar nu ca-n filme!

Comments

comments

You may also like