Meeting-uri şi teambuilding-uri cu bloggeri

2015 Design Bloggers Conference

Blogalinitiative, cea mai populară şi eficientă platformă dedicată strict bloggerilor, ne-a lansat tuturor o întrebare sub forma unei provocări – Ce-ai face dacă ai conduce Blogalinitiative? –

Încă din copilărie mi-a plăcut să cred că sunt o persoană sociabilă şi că nu-mi doresc cinci prieteni şi BUNI, ci 100 de prieteni la fel de buni. Am încercat să adun în jurul meu tot felul de oameni şi astfel am format prietenii cu elevi, studenţi, actori, manageri, profesori, ingineri, chelneri, programatori, etc. Am enumerat toate aceste lucruri tocmai pentru a evidenţia faptul că niciodată nu am avut un target anume când vine vorba de prieteni.

V-am relatat aceste lucruri personale ca să vă pot spune care este singurul lucru pe care l-aş face la Blogalinitiative şi de ce m-am gândit la asta. Este o idee pe care sper că o vor pune în practică echipa de la Kooperativa 2.0.

Pentru că platforma a adunat 757 de bloggeri activi, 2220 de bloggeri participanţi şi a făcut 367 de campanii reuşite, ne-aş face un cadou tuturor celor care scriem. Un cadou e mult spus pentru că atât bloggeri, cât şi platforma ar avea de câştigat. E foarte simplu să convingi, având astfel de statistici, că Blogalinitiative poate face dintr-o pensiune sau dintr-un hotel la care se duc 10 oameni pe lună, o locaţie ce va avea sute de cereri lunar.

Ca să fiu mai exact, aş face meeting-uri şi teambuilding-uri lunar, invitând toţi bloggeri care îndeplinesc anumite cerinţe(un număr minim de campanii la care să fii participat, o anumite vechime, etc..). Pe lângă organizarea meeting-urilor, aş propune hotelelor sau pensiunilor la care plănuiesc să organizez aceste evenimente, să ne facă nişte reduceri substanţiale în schimbul unui articol de promovare, de feedback, al fiecărui blogger care participă. Pe lângă faptul că se vor aduna mult mai mulţi bloggeri pe platformă, iar cei prezenţi vor fi super-fericiţi, patronii vor ştii unde să apeleze pentru reclamă în momentul în care vor vedea rezultatele acestei înţelegeri. Am rămas cu impresia că Blogalinitiaive nu este doar un site pe care poţi câştiga chestii dacă ştii să scrii, ci este un loc în care poţi învăţa lucruri, în care te poţi dezvolta în domeniul social media şi un loc în care poţi cunoaşte oameni care-ţi împărtăşesc din pasiuni.

Dacă citeşti asta şi vezi zilnic la birou 2.0, spune-mi te rog ce părere ai despre mica mea propunere!

Comments

comments

You may also like