Un iPhone 7 aruncat din elicopter

maxresdefault

De fiecare dată când iese un telefon nou, există persoane care le cumpără sau le primesc și încep să le facă tot felul de teste extreme. Îmi amintesc că la un moment dat am văzut un videoclip în care un vlogger testa rezistența la cădere a unui iPhone 6s comparat cu un Samsung Galaxy S6. La un moment dat, tipul respectiv a aruncat telefoanele de la aproximativ 10 metri înălțime, dovedind că Apple face telefoane mult mai rezistente decât Samsung.

Astăzi vorbim despre un test de rezistență la apă și un test de rezistență la impact.

Primul test, cel de rezistență la apă, a fost făcut de echipa contului de YouTube EverythingApplePro. Tipul din videoclip a pus un iPhone 7 și un Samsung Galaxy S7 într-un tub și le-a aruncat în ocean, la o adâncime de 5 feets(1,5m), iar mai apoi din ce în ce mai adânc, adăugând de fiecare dată încă 5 feets(1,5m). Acesta a ajuns până la adâncimea de 35feets(10.6m), moment în care Samsung-ul a renunțat și a refuzat să mai pornească, pe când iPhone-ul funcționa fără probleme.

Al doilea test este făcut de Callux, un vlogger destul de cunoscut în Londra. Acest tânăr a făcut, efectiv, cel mai dramatic test de rezistență al unui iPhone 7. Când te gândești că unii visează în fiecare seară la acest telefon, iar el îl aruncă din elicopter, n-ai cum să nu plângi în hohote.

Lasând la o parte sentimentalismele, Apple s-au întrecut pe ei anul acesta, căci noul iPhone a rezistat căderii dintr-un elicopter, suferind doar niște probleme vizuale. Telefonul s-a crăpat destul de rău, dar este în continuare funțional. Just.. wow!

Comments

comments

You may also like