Ce-ar fi marea fără ochelari de soare?

beach-glasses-2

Mai sunt 10 zile până când vara ne părăseşte, însă lucrurile nu par a se schimba atunci când ieşi afară şi simţi căldura. Dacă totuşi mai ai planuri să te duci la mare, zic să citeşti următoarele rânduri, în care voi relata de ce n-aş pleca eu la mare fără… ochelari de soare.

Ştim foarte bine că soarele şi arsurile provocate de el sunt factori importanţi în apariţia cancerului de piele. Nu mulţi dintre voi ştiţi că aceste raze fierbinţi provocate de soare pot duce şi la apariţia cataractei. De asemenea, pielea din jurul ochilor este, conform studiior ştiinţifice, cea mai predispusă la cencerul de piele. Pe lângă acest aspect, ochelarii te ajută să vezi mult mai bine atunci când este soare afară şi îţi vei adapta ochii mult mai repede la întuneric dacă i-ai purtat pe tot timpul zilei. Aceste recomandări sunt valabile în principal vara, când soarele este cel mai periculos, însă ochelarii de vedere pot fi purtaţi în orice anotimp.

Ce-i drept, cine nu poartă ochelari de soare la mare? Este la modă, sporesc vederea şi implicit comoditatea şi te mai protejează şi de razele solare, care sunt din ce în ce mai periculoase. Fain, nu? Acum ştii că poţi îmbina plăcutul cu sănătatea. Arăţi bine şi îţi protejezi corpul în acelaşi timp.

Dacă tot v-am vorbit de ochelari de soare, vă las şi un link către ZorileStore, că tot au reduceri masive la această categorie:

http://www.zorilestore.ro/accesorii/barbati/ochelari-de-soare

Dacă comanzi astăzi de pe site-ul lor, te poţi alege cu un super-weekend într-o super-locaţie din Vama Veche, respectiv Sandalandala.

Comments

comments

You may also like