Mi-am pierdut ochelarii, mai am puţin şi-mi pierd capul

brokenclassesbw

Râd şi plâng în acelaşi timp. E amuzant că a fost nevoie să îi pierd ca să dau de motivaţia de a cumpăra alţii şi e trist că eu mă chinui în momentele astea să scriu, pentru că mă ustura ochii şi trebuie să-i ţin beliţi ca să nu lăcrimeze.

Nu am mai putut să dau sala.

Am fost la teatru şi tot ce am putut să văd şi să ascult a fost cretina din spatele meu care vorbea la telefon fără jenă în timpul piesei. Culmea, când s-a terminat, m-am apropiat îndeajuns de mult încât să observ că era drăguţă. Da’ ştiţi cum e, mai rar frumuseţe şi inteligenţă în acelaşi corp.

Am fost întrebat săptămâna asta de 5 ori, luni, marţi, miercuri, joi şi vineri, dacă mai am iubită. Dacă mă mai întreabă cineva cred că o să-mi cumpăr o păpusă gonflabilă şi o să pun o poză cu ea pe facebook, nu de alta, dar e dureros să spun de 5 ori într-o săptămâna ca nu am iubită. În felul ăsta măcar o să mă întrebe lumea de păpuşă.

Sâmbătă mă duc la SNSPA să dau pre-testarea la Relaţii Internaţionale şi Studii Europene. Sună marfă, dar cum n-am ochelari, nu prea pot să învăţ.

Aşadar, stau închis în casă, ascult muzică după multe încercări de a tasta cum trebuie, şi mai vorbesc cu ai mei. Singura parte bună e că sunt scutit de scris şi învăţat la liceu, ceea ce este foarte tare. Din fericire şi din păcate, luni vin noile mele jucării, că la cum am eu grijă de ei… Abia aştept să văd cum o să mă înţeleg cu ei. I-a ales maicămea, că eu eram EXTREM de nehotărât.

Comments

comments

You may also like