Olimpiada STOP prostiei

dumb

La început a fost amuzant să văd aceste evenimente false și cu teme amuzante, ba chiar am dat și eu join la o astfel de olimpiadă, respectiv cea de mâncat sarmale.

Toate bune și frumoase până când au apărut nelipsiții trolleri. Astfel, un sfert de creier plus alte multe alte sferturi s-au adunat în mediul online, (n)-au gândit și au transformat un „concept” funny într-o mare bazaconie. Același șir de poveste l-a avut și trendul Mocanu, Vaslui sau Babenco.

capture11

Așa s-au născut olimpiadele de „bătut neveste”, „bătut taximetriști” sau „dat la ****”. Nu știu cum se întâmplă ca de fiecare dată când apare o chestie funny pe internet să iasă la suprafață geniile care strictă tot. Partea și mai funny din toata povestea asta este că lumea chiar rezonează cu acești indivizi și le dau, cum ar zice mam’mare, apă la moară.

„Acesta este un pamflet. Tratati-l ca atare si nu o mai luati personal.”Asta ne scrie unul dintre băieții care organizează astfel de evenimente. Să mă ierti, tinere, dar cum ar trebui să o ia taximetriștii sau nevestele pe care vreți să le bateți, impersonal? Dacă ar face cineva o olimpiadă de genul, dar cu numele tău, cum ai lua-o? Te-ai preface că e numele colegului tău de bancă din școala generală?

Well done, guys!

Comments

comments

You may also like