Prietenia cu dragoste nu se face!

WARM MEN-2

Mi-au plăcut extrem de multe fete, iar numărul fetelor care nu au simţit la fel este tot cam atât de mare. Eu niciodată n-am crezut în prietenia cu o persoană pe care o plac. Aş fi absurd să spun asta doar din auzite, sau că aşa simt eu… o spun din propria experienţă.

Am încercat să fiu prieten cu fete care îşi doreau doar asta, am încercat să fiu prieten cu foste iubite, am încercat să fiu prieten cu fete pentru care nu simţeam acelaşi lucru pe care îl simţeau ele, dar nu am reuşit. Ideea e că oricât de mult ai încerca să porţi o discuţie normală sau să te comporţi normal, instinctul sau inima, am putea spune, te convinge să spui şi să faci cu totul alte lucruri.

Plus de asta, e prea dureros să fii prieten cu o persoană care nu vrea acelaşi tip de relaţie sau cu o persoană cu care te-ai sărutat şi ai avut o relaţie. Există 2 variante de despărţiri, ori te lasă ea, ori o laşi tu. Niciodată nu cădeţi de comun acord pentru că întotdeauna unul dintre voi nu vrea asta, chiar dacă se întâmplă. Şi e absurd să continui să fii prieten cu o persoană care nu vrea doar o prietenie, sau cu o persoană cu care tu nu vrei doar o prietenie. Sorry, dar ăsta-i adevărul.

Aşadar, dragă fată, dacă nu-ţi mai vorbesc from now on, înseamnă că ori tu, ori eu, simţim mai mult decât trebuie.

Comments

comments

You may also like