Primul drum la SNSPA în 2016

snspa

Am fost ieri să dau pre-testarea la Facultatea de Ştiinte Politice, specializarea Relaţii Internaţionale şi Studii Europene şi m-am gândit să vă povestesc cum a fost. Cum nu am scris până acum despre SNSPA, o să fac premiera astăzi.

Este a 4-a oară când vizitez minunatul sediu de pe Bulevardul Expoziţiei. Vorbind strict din postura unui viitor student, este o facultate ce îţi oferă toate facilităţile. Pe lângă faptul ca ai o parcare imensă, un Mega Image chiar peste drum, şi cea mai moderna infrastructură, am avut ocazia să cunosc nişte profesori care, la prima vedere, mi-au părut de nota 10. Evident că este loc şi de mai bine, de exemplu:

  • repararea liftului care nu merge deloc sau merge când vrea;
  • repararea tonomatului de cafea care scapă mereu paharul;
  • ar fi fost ideale nişte table pe care să se poată scrie cu marker, nu cu creta(îmi asum cacofonia);
  • profesorii trebuie să vorbească la o distanţă destul de mare de microfon, altfel, I don’t know why, se face microfonie. Fix it please!

Ar mai fi o chestie care pe mine m-a cam deranjat. Am ajuns la 7 şi puţin la sediu şi până la ora 8, când trebuia să întrăm în săli, nu ne-a anunţat nimeni unde trebuie să ne ducem, aşa că am luat fiecare etaj la cercetat(de sus în jos) până am ajuns la etajul 1, unde se ţinea examenul.

Sunt sigur că mi-am primit multe înjurături după ce candidaţii ce au ales proba de istorie au văzut subiectele. Da, eu am fost voluntarul care a extras subiectul. Now I can die.

Una peste alta, m-am descurcat destul de bine, în condiţiile în care nu terminasem DELOC materia, şi mă aştept la un 8.50. Mi-am păstrat aceeaşi părere bună despre SNSPA şi sper ca în iulie să adaug pe facebook “Studies at SNSPA, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice”.

 

Comments

comments

You may also like