Scrie câteva rânduri şi ai şansa la un iPad Air 2

blogalinitiative

Când mi-am deschis blogul ştiam că singura modalitate de a face bani din aşa ceva sunt reclamele. Am ales să nu apelez la ele pentru că, dincolo de bani, îmi doresc ca cititorii mei să nu fie asaltaţi de oferte şi promoţii.

De curând am aflat prin intermediul Ioanei Radu de existenţa blogalinitiative.ro. Acest site organizează campanii pentru anumite firme, implicând în proporţie de 100% bloggerii. Ei stabilesc un mecanism pentru campania respectivă, iar tu, ca blogger, redactezi un articol după criteriile impuse şi intri în concursul lor.

Ştiu ca pare imposibil să câştigaţi ceva, dar ascultaţi aici: Chiar în aceste momente se desfăşoară o campanie premiată cu iPad Air 2(Locul I), Samsung Galaxy A5(Locul 2) şi Smartwatch Garmin Vivoactiv(Locul 3), la care nu sunt mai mult de 50 de participanţi. Gaşca de la blogalinitiative a strâns 1043 de bloggeri alături de ei, adică foarte mulţi, doar că aceştia din urmă, poate ca şi tine, merg pe acelaşi principiu – „N-am eu şanse”. Ba da, ai şanse! Ai şanse pentru că fiecare campanie este diferită, fiecare campanie este câştigată de oameni diferiţi, de caractere diferite. Dacă ţie îţi place, de exemplu, să citeşti, şi alegi să-ţi faci un blog despre cărţi, poate vei prinde o campanie pe placul tău, o campanie în care trebuie să scrii despre cărţi.

Oameni buni, dacă vă place să scrieţi, nu mai staţi pe gânduri şi deschideţi-vă blog! Sunt în continuare alături de voi, vă ofer în continuare hosting şi consultanţă gratuită. Vă indrum spre cea mai ieftină ofertă şi spre cel mai strălucitor viitor.

Ca să ştiti, Blogal Initiative este un proiect marca Kooperativa 2.0, o „agenţie a agenţiilor”, după cum spun chiar ei şi mulţi alţii.

Comments

comments

You may also like