4 motive să-ţi iei skateboard electric

1_1_5_category_mini_pro

Nu am fost deloc uimit când am auzit prima dată de apariţia skateboard-ului electric şi nici nu m-am obosit foarte mult să mă interesez despre cum funcţionează, cât costă şi dacă se merită să-ţi iei unul. Am văzut recent câteva „demonstraţii” şi m-am decis să vă enumăr 4 motive pentru care se merită să dai bani pe un astfel de dispozitiv, în loc să foloseşti clasicul skateboard.

1.Este silenţios

giphy

Autovehiculul face zgomot, motocicleta face zgomot, scuterul face zgomot, skateboard-ul normal face zgomot. Partea cea mai tare la acest dispozitiv este că nu scoate absolut nici un sunet. Sigur ai auzit de multe ori cât de zgomotoasă poate fi o simplă placă din lemn pe roţi şi sigur îţi poţi imagina în momentul ăsta cum te plimbi pe aceeaşi placă, doar ca nu mai faci zgomot sau cum o persoană cu un skateboard electric trece pe lângă tine fără să-ţi deranjeze timpanele. Din spusele multor persoane, chiar şi senzaţia este mult mai plăcută.

2.Este uşor, dar suportă greutăţi mari

10375659_1529827020663351_1472136361_n

Mă uitam chiar acum pe www.depozit-online.ro la un skateboard electric foarte tare. Vă daţi seama că un mijloc de transport atât de accesibil cântăreşte aproximativ 8 kg? Efectiv poţi să-l pui într-un ghiozdan, să pleci în vacanţă şi să te plimbi imediat ce ajungi la destinaţie. N-aş fi crezut că o chestie atât de faină cântăreşte atât de puţin.

3.Este rapid

VbejlVh

 

Nu este un dispozitiv cu ajutorul căruia să te deplasezi dintr-o localitate în alta, dar eu zic că 20km/h este o viteză rezonabilă pentru un skateboard electric atât de uşor. Cel de pe site-ul de mai sus are 2 motoare, unul pe fiecare roată, şi sunt fabricate în aşa fel încât să nu permită praful să intre şi să le defecteze.

4.Se încarcă repede

clock-by-Loren-Zemlicka

Aceeşi variantă de care am vorbit şi mai sus are o bateria de 4400mAh de la Samsung şi are un sistem ce îi permite să se încarce foarte repede. Gândeşte-te că ai rămas fără baterie, îţi pui frumos un film pe tabletă şi la finalul acestuia deja poţi pleca la drum.

În concluzie, eu zic că merită să-ţi achiziţionezi un skateboard electric. Pe lângă beneficiile pe care le-am enumerat mai sus, faci şi un bine omenirii dacă renunţi la maşină/motocicletă/scuter şi îţi iei acest dispozitiv ce nu poluează aerul.

Comments

comments

You may also like