SNSPA, vin!

Brenda Adriano's mortarboard carries a special message as graduates line up outside of the Bren.

photo : Steve Zylius/UC Irvine Communications

După 4 ani în care mi s-a spus non-stop că nu pot, că nu sunt în stare, că nu sunt un elev conştiincios şi că sunt leneş, am ajuns în sfârşit în punctul în care le-am dat o palma fictivă tuturor celor care m-au descurajat. N-am luat media 10 la bac, n-am luat nici măcar 9. Nu am luat medie mare pentru că n-am învăţat ce nu-mi place. Am ales să nu învăt lucruri care nu mă vor ajuta niciodată în viaţă. În schimb, mi-a plăcut istoria, că na.. te mai întâlneşti cu un cetăţean din altă ţară şi te întreabă câte ceva despre istoria ţării. Cu asta impresionezi, însă nu ştiu cât de impresionant este să ştii tema şi viziunea despre lume în poezia Plumb, de Georgică Bacovia. Cât despre geografie, vrei nu vrei, trebuie să o ştii. Trebuie să ai probleme grave să nu iei o notă peste 7.

brain

Una peste alta, a venit momentul să-mi îndeplinesc marea mea dorinţă. Se apropie cu paşi repezi facultatea, se apropie SNSPA. Încă de acum 2 ani, când am aflat prima oară de SNSPA şi de comunicare şi relaţii publice, am stat aproape în fiecare seară şi mi-am imaginat cum o să fie viaţa mea de student, cum o să fie să părăsesc în sfârşit oraşul ăsta care mi-a oferit mai multe amintiri urâte decât frumoase, cum o să fie să cunosc în sfârşit oameni care au lucruri în comun cu mine. În ultimele mele vizite la SNSPA mi-am creat o părere WOW. Cred că dincolo de sediul ultra-modern, aleg această facultate pentru profesorii foarte tari şi foarte deschisi care au tratat persoanele venite pentru prima oară în facultate de parcă ar fi fost prietenii lor din copilărie.

tumblr_static_6f0vtwhov8sowoo4k4ccoso00_640_v2

Luni e una din zilele mari, am pretestare la Ştiinte Politice. Duminică cred că o să fie cea mai importantă zi. Niciodată nu cred că mi-am dorit ceva mai mult decât să intru la FCRP. Puteţi să-mi luaţi telefonul, PlayStation-ul şi tot ce am eu, că tot nu-mi puteţi fura această clipă de fericire. Eu încă nu realizez că a venit în sfârşitul timpul să trec la următorul nivel, să pun în practică tot ce-am plănuit până acum.

Dacă eşti printre elevii care nu s-au hotărât încă unde să dea, îţi recomand din toată inima să te orientezi către SNSPA. Găseşti şi pe Facebook un grup drăguţ, cu oameni la fel de drăguţi, unde poţi afla răspunsul la orice întrebare legată de admitere şi de facultate în general. -> Admitere SNSPA 2016 (oficial)

Etape-inscriere-SNSPA

Comments

comments

You may also like