O altfel de Românie olimpică

Olympus_Sustinem-Adevaratii-Invingatori

Câţi dintre voi ştiau că există jocuri olimpice pentru oameni cu handicap? Eu am aflat de curând acest lucru şi m-am gândit să vă spun şi vouă.

Oficial, jocurile Paralimpice, cum au fost denumite de organizatori, s-au desfăşurat pentru prima dată în anul 1960. Din acel moment, la fiecare 4 ani, cei mai buni sportivi cu handicap se strângeau la o nouă ediţie, organizată de fiecare dată în alt oraş din altă ţară.

Continue Reading

Şi-am trecut şi pe la Europa FM Live pe plajă

20160731_200525

Rămăsese să vă povestesc cum o fo’ la festival. N-am avut foarte mult timp să scriu pentru că am tot umblat să mă angajez şi să fac tot felul de acte.

Eu am ajuns joi dimineată pe plaja dintre Venus şi Saturn, iar pregătirile erau în toi. Ce-i drept, în proporţie de 90% totul era gata, mai lipseau câteva retuşuri la scenă şi câteva repeţitii pentru sunet, care s-au întins pe toată perioada festivalului.

Continue Reading

SNSPA #DAY2 – Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice

college

Iată că a mai trecut o admitere şi iată că a venit şi timpul de relaxare, de mers la mare, de petrecut cu prietenii. A fost o perioadă foarte grea în care sunt sigur că toţi am stat într-un stres continuu, dar ştiţi cum e vorba – “Tot răul spre bine”. Uite că a venit şi binele pentru noi toţi. Vă felicit pentru rezultatele obţinute la examenele de admitere şi pentru că sunteţi studenţi!

Continue Reading

Eu nu vreau alocaţie de 100 euro

Recent, un senator din România a propus ca alocația să fie ridicată la 100 de euro și să fie oferită doar elevilor și studenților care nu absentează.

Eu zic că nu merităm. Nu meritam pentru ca nu suntem încă o ţară îndeajuns de civilizata încât să ştim măcar o mare parte din noi ce sa facem cu acei bani. Sunt părinți care nu dau alocația copiilor, dar le dau bani de buzunar, „ca să nu se învețe cu banii.”, sunt părinţi care le dau acei bani + încă de două ori alocaţia, „ca să nu-i lipsească copilului nimic”, dar sunt şi părinți care fac copii pe bandă rulantă pentru niște amărâți de 85 de lei. Atât valorează, mă, viața unui copil? Stai 8 luni cu un suflet în tine, un suflet pe care oricum nu-l ocrotești și nu-l iubești tocmai pentru că are un scop precis, iar după ce îl naști nici măcar nu-l recunoști.

Continue Reading

Top 5 festivaluri pe care trebuie să le bifezi

forzazu

[tribulant_slideshow gallery_id=”1″ showthumbs=”false”]

5. Untold Festival – Cluj-Napoca (4-6 August 2016)

L-am fixat pe ultimul loc pentru că este tipicul festivalurilor internaţionale, iar noi suntem în România, şi ne place un alt fel de festival. Nu l-am bifat până acum, dar am prieteni care au fost şi s-au întors destul de dezamăgiţi. Este un festival poate prea mare pentru România. Dacă vrei totuşi să vezi artişti internaţionale, dar într-o înghesuială infernală, du-te la UNTOLD!

Cât te costă?

● Biletul standard costă 370 lei, iar cel VIP 650 lei.

● În privinţa cazării, ai mai multe variante:

  1. Do it yourself (cort propriu) – 90 lei/persoană
  2. Basic Room – 350 lei/persoană
  3. Regular tent – 350 lei/cort de 2 persoane
  4. Confort Room – 425 lei/persoană
  5. Tipi tents(cort montat) – 440 lei/persoană
  6. Tipi tents – 800 lei/2 persoane
  7. Premium Room – 650 lei/persoană

Restul opţiunilor le găseşti AICI

● Probabil o să mai ai nevoie de ~150 lei/zi pentru mâncare/băutură

Per TOTAL, cea mai ieftină escapadă la UNTOLD ajunge undeva la 900 lei + transport.

Continue Reading