Cel mai aşteptat eveniment Social Media

12068523_920083491360363_6370820650043251063_o-1024x684

Ştiţi ce se întâmplă toamna aceasta, mai exact pe 30 septembrie, la Bucureşti? Sunt sigur că bloggerii şi pasionaţii de social media ştiu deja răspunsul. Desigur că vom avea şi ediţia 2016 a Webstock România.

Nu ştii ce presupune acest eveniment? Îţi rezum eu:

Webstock este un eveniment organizat de Evensys, împreună cu Vodafone, Bitdefender, HP, CocaCola şi mulţi alţi parteneri. În cadrul acestui eveniment au loc diferite workshop-uri şi conferinţe ce vizează în mare parte online-ul. La Webstock sunt invitaţi cei mai tari oameni din social media, cei mai buni speakeri din România şi cei mai pasionaţi bloggeri.

Continue Reading

SNSPA #DAY1 – Facultatea de Ştiinte Politice

College students taking test in classroom

Vă spuneam aseară că o să încep să scriu o serie de articole dedicate primelor patru zile petrecute la SNSPA.

Mi-ar fi fost extrem de greu să mă trezesc la 4 ca să pot ajunge la timp la admitere, aşa că am decis să vin de duminică în Bucureşti. Am stat la nişte prieteni şi chiar plănuiam să învăţ, dar circumstanţele nu mi-au permis. A venit ziua admiterii, adică ieri, la specializarea Relaţii Internaţionale şi Studii Europene. M-am trezit la 6, am plecat la 7 şi am făcut aproximativ 45 de minute până la facultate.

Continue Reading

Meeting-uri şi teambuilding-uri cu bloggeri

2015 Design Bloggers Conference

Blogalinitiative, cea mai populară şi eficientă platformă dedicată strict bloggerilor, ne-a lansat tuturor o întrebare sub forma unei provocări – Ce-ai face dacă ai conduce Blogalinitiative? –

Încă din copilărie mi-a plăcut să cred că sunt o persoană sociabilă şi că nu-mi doresc cinci prieteni şi BUNI, ci 100 de prieteni la fel de buni. Am încercat să adun în jurul meu tot felul de oameni şi astfel am format prietenii cu elevi, studenţi, actori, manageri, profesori, ingineri, chelneri, programatori, etc. Am enumerat toate aceste lucruri tocmai pentru a evidenţia faptul că niciodată nu am avut un target anume când vine vorba de prieteni.

V-am relatat aceste lucruri personale ca să vă pot spune care este singurul lucru pe care l-aş face la Blogalinitiative şi de ce m-am gândit la asta. Este o idee pe care sper că o vor pune în practică echipa de la Kooperativa 2.0.

Continue Reading

Un festival la care trebuie să mergi

afis-babel-culcat

Anul trecut s-au adunat în Târgovişte numeroase trupe de teatru din peste 15 ţări. Acestea s-au unit pentru a face fosta Cetate de Scaun să retrăiască timp de 12 zile vremurile de demult.

logo22

BABEL F.A.S.T s-a născut în 2007 la iniţiativa actualului director al Teatrului Tony Bulandra din Târgovişte, domnul Mihai Constantin Ranin. În 2008 şi 2009 toate bune şi frumoase, festivalul a continuat să stârnească interesul şi să impresioneze. Din 2009, BABEL nu s-a mai desfăşurat. Asta până în 2014, când organizatorii s-au gândit să reia ideea de a face din Târgovişte un alt fel de oraş, măcar pentru câteva zile. În 2015 am fost şi eu voluntar şi am trăit şi înţeles ce înseamnă acest festival şi cât de important este pentru oraşul nostru. Au fost parade, au fost workshop-uri cu actori şi regizori străini, au fost piese de teatru spectaculoase. A fost superb şi ne-am distrat cu toţii de minune!

Continue Reading