Un telefon ieftin şi prea bun

p8-emagic-magic-touch

Nu am avut o copilărie în care am primit tot ceea ce mi-am dorit, nu pentru că părinţii mei nu şi-ar fi permis să-mi ia, ci pentru că au fost îndeajuns ce înţelepţi încât să mă facă să înţeleg, cel puţin atunci, că nu poţi avea tot ce-ţi doreşti. Am dat din cap, am plâns mult, am înţeles într-un final şi m-am mulţumit cu telefoane modeste, nu cu ultimele generaţii. Partea proastă este că am început să văd că „se poartă” foarte mult Samsung şi Iphone, aşa că am început să uit ce m-au învăţat ai mei şi am insistat atât de mult asupra unui telefon de „fiţă”, dar care nu îmi oferea prea multe. Aşadar, de la Nokia am trecut la LG, de la LG am trecut la Samsung, iar de la Samsung am trecut la iPhone. Practic am avut multe telefoane şi am avut ocazia să ating o varietate de smartphone-uri.

smart_phone_price_war

Până şi acum am un telefon de „fiţă”. Ştiu că l-am cumpărat mai mult pentru brand şi ştiu că puteam să îmi iau ceva de zece ori mai bun cu banii aceia, dar atunci nu ştiam ce ştiu acum, nu ştiam de site-ul Testarea.ro

Ce reprezintă acest site? Simplu, o pasiune. Pasiunea lui Marius Călugaru de a testa telefoane şi de a evidenţia faptul că nu brand-ul face telefonul, ci telefonul face brand-ul. Nu ştiu cum e afară, dar în România nu sunt mulţi cei care aplică această „mică” lege. Nici eu nu am aplicat-o până acum, dar după ce mi-am uitat la câteva emisiuni #Testarea, mi-am dat seama că am irosit foarte mulţi bani pentru.. nimic.

Am analizat situaţia, am căutat ce telefoane s-au mai lansat şi mi s-a pus efectiv pata pe un Allview. Am văzut în emisiunea despre care vorbeam un review la un telefon Allview şi chiar mi s-a părut foarte fain. Ce am găsit eu se apropie foarte tare de design-ul unui Samsung Note şi are nişte specificatii care m-au dat peste cap, comaprativ cu preţul foarte mic.

Despre Allview P8 eMagic este vorba. Un telefon ieftin și PREA BUN. Da, pentru prețul de 900 de lei mi se pare că este prea bun. Este un telefon pe placul meu, un procesor bun, memorie internă relativ mare, baterie care rezistă și megapixeli din plin.

Comments

comments

You may also like