Violul în comun, plăcere sau prostie?

cara

Eu aş merge pe ideea că este prostie. Ieri , în judeţul Dâmboviţa, o fată de 16 ani a fost violată de 7 inşi, printre care şi iubitul ei. Dacă la cazul Babenco din 2014 ne-am amuzat şi am făcut bancuri pe tema asta, acum treaba devine deja serioasă.

Ştiu că o să sune ciudat şi scârbos, dar am încercat să mă pun în locul unuia dintre cei 7 meşteri ca să îmi dau seama care-i răspunsul la întrebarea din titlu. Măi oameni buni, înţeleg termenul de fantezie sexuală, dar dă-o în colo de treabă, că este deja scârbos şi penibil să vezi 6 oameni în curul gol că stau la rând în faţa ta, ca la pâine caldă, pentru a viola o puştoaică. Vă spun sincer că m-am amuzat cumplit când am citit ştirea şi mi-am imaginat desfăşurarea acţiunii.

Fata respectivă se află din 2014 într-un centru de plasament din Târgovişte, ceea ce mă duce cu gândul că nu a avut o viaţa foarte roz, dar totuşi.. cum poţi să ai o relaţie cu un bărbat care are astfel de fantezii şi să nu-ţi dai seama? Nu cred că până ieri a fost cel mai romantic iubit din lume, îi ducea trandafiri, îi cânta serenade, o ducea la biserică, şi dintr-o dată a chemat-o pe la un amic de-al lui ca să o „iubească”. Credeţi-mă că aş anihila animalele care fac astfel de lucruri, dar şi unele fete sunt proaste. Intraţi în relaţii cu ultimii oameni de pe pământ, unele dintre voi le mai daţi şi bani, vă lăsaţi toţi prietenii, inclusiv familia, pentru ei şi după vă miraţi de ce sunteţi duse la psiholog aţi sfârşit relaţia ori bătute, ori violate, ori amândouă.

Şi părinţii ce fac? Freacă menta? Păi eu, băiat fiind, nu aveam voie la 16 ani să stau mai târziu de 8 afară. Nu vă spune nimeni să le ţineţi în lesă, dar nici să iasă moarte de bete din club de două ori pe săptămână şi voi să le spuneţi rudelor că sunteţi siguri că aveţi cele mai strălucite şi cuminţi odrasle.

Comments

comments

You may also like