Webstock este la o aruncătură de băț

webstock-2015

Au mai rămas 10 zile până la evenimenul pe care eu și colegii mei din blogosferă îl așteptăm de ceva vreme. Între timp, organizatorii Webstock au mai venit cu detalii și ne-au dezvăluit câteva surprize de care puteți profita și voi, cei care doar citiți, dar care sunteți pasionați de social media și de online.

Am fost pur și simplu uimit când s-au anunțat primii speaker prezenți anul acesta, dar nici nu vă imaginați cum am reactionat când am văzut că aceștia continuă să apară. Mai jos aveți o listă cu cei mai cunoscuți oameni care vor fi prezenți în calitate de speakeri:

webstock-speakers

Pe lângă aceștia, vor mai fi mulți alții, pe care îi puteți găsi pe http://www.2016.webstock.ro/

Surpriza acestei ediții este aceea că puteți urmări evenimentul LIVE, pe 30 septembrie, pe www.webstock.ro. Așadar, dacă nu poți ajunge la eveniment și vrei neapărat să îți vezi favoriții, poți apela la această soluție. Să știti că înscrierile sunt în continuare deschise, dar nu pentru mult timp. Hurry up!

Ca și anul trecut, sunteți invitați să vă votați favoritul în cadrul concursului Online Personality of the Year. Pe lista aceea sunt cele mai tari personalități din România, deci nu aveți ce pierde. Aveți timp până pe 30 septembrie și puteți vota o singură persoană, o singură dată, intrând pe http://bit.ly/2c8kgcO.

Pentru că un astfel de eveniment nu poate fi perfect fără moderatori, iată că-i avem anul acesta pe cei mai tari:

webstock-moderators

Webstock este un eveniment organizat de Evensys și Vodafone în colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen și Siviero Maria.

Comments

comments

You may also like