Xenia Deli: o moldoveancă internaţională

xenia-deli-00008_1500_700_s_c1_t_t

Cine mi-a spus acum ceva vreme că moldovencele(cele de peste Prut) sunt talentate, a avut mare dreptate. Nu-i de mirare că pe multe ziduri din România scrie “Basarabia e România”, e clar că am avea nevoie de oamenii faini de acolo, care ajung pe ecranele internaţionale şi filmează alături de vedete pe care unii dintre noi visăm să le vedem măcar de la 1km.

Astăzi vorbim despre Xenia Deli, o tânără născută în oraşul Basarabeasca din Republica Moldova. Sunt sigur că mulţi dintre voi habar nu aveţi cine este şi nici nu vă interesează la prima vedere. Mai multe detalii despre ea o să vă spun eu.
xenia-deli-00003

Modelul în vârstă de 26 de ani este probabil una dintre cele mai invidiate fete de pe glob. Vă spuneam mai devreme despre unele moldovence care au avut ocazia să filmeze alături de vedete internaţionale. Xenia, pe lângă faptul că a filmat alături de Justin Bieber, a avut ocazia să-i fure şi nişte săruturi, pe care sunt sigur că acesta nu le va uita niciodată. Pe lângă faptul că moldovencele sunt frumoase, acestea mai sunt şi pretenţioase, dar asta e perfect normal. Tânăra domnişoară a declarat pentru o publicaţie internaţională că, „Justin Bieber are un stil de viaţă prea nebun pentru ea” şi că, în ciuda multiplelor încercări, nu a reuşit să o cucerească.justin-bieber-what-do-you-mean-1-mc-5dce150f9ad508b021d3022ff4d8bd13

Da, dragilor, v-am vorbit despre o moldoveancă de talie internaţională, care joacă în „liga mare”, reuşind să cunoască personalităţi ca Justin Bieber, Calvin Harris şi multe alte nume celebre. Pe lânga asta, a pozat şi pozează în continuare pentru reviste de talie internaţională, având un succes la care unele fete încă visează.

Well done, Xenia!

O puteţi urmări pe frumoasa moldoveancă pe Facebook sau pe Instagram.

 

Comments

comments

You may also like